Tango sommer i Helsingør – Linus og Camilla

Tango urquiza <Linus og Camilla> inviterer på aktive sommerdage og hyggelige sommeraftner i eksotiske Helsingør tæt på skov og strand.

Den Internationale Højskole i Helsingør har tidligere været rammen om meget dejlige Urquiza-sommerkurser, før det blev trendy at rejse udenlands på tangoferie. Så i denne sommer, hvor der alligevel er blevet sat en stopper for rejseriet, er det vores største fornøjelse, at kunne byde nogle velkommen tilbage – og andre velkommen for første gang – til en gammel tradition. 

Vi lejer højskolen, hvilket vil sige, at vi på godt og ondt, er uafhængige af højskolens program – bortset fra deres spisetider! Det er altså et rent tangoophold uden ekstra undervisning, (men altså også uden tilskud). Vi har kort sagt kun det sjov, vi selv finder på. 

Programmet kommer til at bestå af både formiddags- og eftermiddagsundervisning og forskellig

aftenhygge. Da vi ikke kan bytte partnere, forudser vi, at den sædvanlige aftenmilongastemning er lidt udfordret, og vil derfor kombinere danseaftener med andre ting som blandt andet tangodokumentarfilm i den lille hyggelige filmsal og mulighed for vinsmagning med spansktalende vine ved vinimportfirmaet Winepoint, måske på den nybyggede terrasse ud mod parken. Så kan man smage sig frem til, hvilken vin, der skal være favoritten resten af ugen, hvor Pia og Guillermo vil stå for forsyningerne, så vi ikke behøver købe vin på tanken, som vi plejer. 

Maden er krydret, fordi det er en international højskole, og sengene er små, fordi det er dansk halvtredserarkitektur. Men der er en charme ved alting  – ikke mindst omgivelserne, der er en stor smuk park med parksø og høje træer. 

På grund af corona-forholdsregler er der store forhold på højskolen denne sommer. Hvert par får tildelt en hel unit i stedet for et værelse med delt bad. Det vil sige, hvert par råder over et dobbeltværelse, et enkeltværelse og et badeværelse.

Det endelige program kommer, når vi har alle tider konfirmeret fra højskolen, men i grove træk vil der være ankomst søndag midt på dagen plus eftermiddagsundervisning efterfulgt af middag. Fredag vil der være formiddagsundervisning og frieftermiddag efterfulgt af afrundingsfest – og resten af dagene vil forløbe som beskrevet ovenover.

Det er med meget kort varsel, at vi har kunnet melde ud om denne mulighed, og vi ved godt, det kræver en vis evne til at improvisere, men hvis I har muligheden, så vil vi elske at nyde højsommeren i jeres selskab på et højskoleophold, vi kan forme lige som vi har lyst!

Hvis I står og ikke har fri i uge 29, men derimod i uge 28, så hører vi også gerne fra jer, da der er mulighed for begge uger. 

Linus & Camilla

Praktisk info: 

Undervisere: Camilla og Linus

Pris: 5.000 kr.

Antal overnatninger: 6

Antal undervisningstimer: 20 

Prisen inkluderer ikke vinsmagning

Tilmelding:

Send en mail til: linus@tangourquiza.com

Betaling:

Linus Aabye

Reg.nr: 5501

Kontonr: 6890367729

Der er et maks antal deltagere på 30 dansere.


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s